....

Japp, då var de klart..
1a etappen på ikea avklarad och allt uppackat hemma :).. Biljetter snart bokade till onsdag (ska bara få svar från sebben först om hur sent vi kan va på stan efter) och städat bigtime.. Man blir pepp på sånt när man kommer hem med uppgraderingar till lägeheten.

Jag börjar lita väldigt mkt på mina intentioner nu. Jag har gått och tänkt i flera veckor att jag ska till ikea, skaskaska.. inte hoppas utan ska.. och efter att de tog tid för pierre att hitta bra dag i fråga om tid och prio, så stötte jag på en annan möjlighet när jag skulle in och skulle fixa överlåtelsepapper på phonehouse för mitt mob bredband.. Lars :) Så jag åkte med dom..
sen lyckade jag vissrrligen med konststycket att köpa ikeas största och fränaste spegel (läs "mongstad") utan att tänka på det bgränsade utrymmet.. svansen mellan benen tillbaks till återköp och sen ringa pappa och fråga när han ska förbi. 27e mars blev svaret.. Kom dit då mandy så ska vi äta deras limelax:D mumma på den vill jag lova...

Nepp, gymmet stängde tidigt idag så nu får de bli en springrunda iaf..

Vi hörs.
ciao.


pepp.

Nog har man vetat att man är på rätt väg, men få saker bekräftar det faktumet så mkt som när man träffa folk som delar ens intresse..
kom nyligen hem från CMCMarkets i sthlm där jag var på seminarium.. grejjen är att det var rätt grundläggande om MarketMakerplattformen, men jag lärde mig trots allt lite.
Never outshine the Master untill you pass him in knowledge.
Mkt insprierande och roligt!
Nästa vecka är det riskhantering (med 5% kapitalkrav är trots allt CFDer ganska riskfyllt..) och veckan efter det är det TA och ett personligt möte med en trader för lite mer djupdykning i vilka taktiker och indikatorer som passar bäst för mig och plattformen..
Najs :D

Har suttit på tåget i sammanlagt 7 timmar idag och man märker direkt hur mkt mindra man behöver äta. Gym dirr på morgonen imorrn. :)

Btw såg the secret på vägen hen på tåget och den bör alla se då det är en mycket grundläggande, men dock så okänd kunskap eller "lag" som behandlas i den.. en definite must see..

Missade mys på Rådhuskällarn med sköna lirare idag :/ illa ,men de kommer fler ggr..

Dags för snarkofagen snart så :)

Vi hörs!

ciao.


Note.

noterat idag:
- Pratade med hyresvärden, och jag får reda på imorrn om min lilla incident där en annars mkt uppskattad YSLflaska föll rakt igenom (!!) handfatet, kommer innebära att jag får pröjsa flera tusen lr om de står i papprena när jag flyttade in för ett år sen ngt om sprickor.. vilket jag e osäker på..

- Långa uppvärmningar e najs, men när det resulterar i ett aldeles för långt benpass, så kan jag räkna med att gå som en knullad jagvetintevad imorrn.. hmm kul med de i sthlm, kommer dår in på kontoret och bara... "ehm ursäkta mig.." Xd nejdå, så farligt e de nog inte, men ont lär de göra..

- Pratade med min faster ang. min och johans österrikeresa (grönt för den btw) och jag noterade att jag har varit för dålig på att underhålla min tyska, så jag behärskar nog engelska bättre för tillfället :S ..hey sucker, vart har du dina gener igentligen??..
 
- Ingen Semla blev det idag.

- Den enda grannen som jag pratat med på ett helt år är den som precis flyttat in, och de var igår...

- Skönhetssömn ala hämta in förlorade timmar må kanske inte funka som man har hoppats, men guu va skönt de e.. vaknade precis :)

ChillaGunilla folk.

see u
ciao.

rollercoaster life.

..hets, chill, hets, chill.. det är de senaste dagarna i ett nötskal :)

Stressa till johan för att sen sitta och vänta på att han ska komma hem.
Stressa från johan för att sedan komma hem till lugnet och vanligt dagsrytm.
Imorrn blir det Stress till sthlm till seminariet och chill på kvällen på Kopparhatten med Sköna Lirare när jag kommer hem :)

Hög mysfaktor, även om jag kommer komma lite sent dit..

Nu ska jag ge lite tid åt ngn amerikan som ska snacka om Value Charts. :)
Funderar på att cykla till gymmet innan det bli mörkt idag, kan vara en bra idé då vägarna är kasst plogade ;/

Dagens Rekommendation blir  Slumdog Millionaire .SE DEN!

see u.
Ciao. 

...

http://www.dt.se/brottsplats/article402552.ece

..en artikel om min olycka i okt -08.

Nu blir det film.

ciao.

Hey.

..känner mig supermedgörlig idag faktiskt, lr ja..

äsch, lite ändrade planer bara.. chill hos mig blev chill hos johan plus stressandes efter ett hårt gympass för att hinna till bussen, pga att killen glömt att han hade fotboll..aja. Så nu sitter jag i min ensamhet, men ska kila in och ungås med föräldrarna tänkte jag:) de hembakta brödet är nog klart snart *mys

imorrn bitti blir det frukost på icamaxi (!!) pga ngn bokrea.. kajsa gav förslaget på festen så jag och johan skumpar dit :D

När johan kommer hem nu, så blir det Slumdog Millionaireoch, just det, bröd :P

Vi hörs.

Chill.

halvtid.



Astom Martin DBS
..ligger på top 3 vackraste bilarna på min lista nu iaf :)

hey, glömde säga att hemfärden igår blen rätt nervös.. eftersom taxin körde med punktering från Helsingberg till centrum haha :D
lite halvskojj liksom.. "jag ska bara ut och sparka av snö" .. jag bara, jo tjena.. hela bilen skakade.. fick mig att tänka på när jag åkte traktor en gång när jag var liten, en sån där riktigt gammal sak :)

Endorfiner is the shit säger jag, men börjar däremot fundera på om man vant sig, för man märker inte behagligheten efteråt på samma sätt som innan. Nu har man de typ 24 7 hehe nejdå.... men nästan ;)

Dagen tips: Flädersaft, men inte som de e utan häll ner citrondricka i.. och för er alkisar kan ju en BacardiLimon som bas och fill-it-up med just fläder vara en megahit :) testa redan idag... försäljargabriel go kill yourself haha:D

nej nu ska hygienen upp en våning..

hörs snart
ciao.

Vaknade..

..av att johan ringde kl 9 typ, och han trodde nog att han ringde sent nog, men icke då.. inte för en person som kom hem vid 5 och la sig först vid halv 6 xD så ska man ringa tillbaka då satt han i kyrkan den stollen hehe :D

I förrgår morse så blev man lite fundersam/ nervös, när en kompis skickade en länk till en artikel på idg.se där det stod att en grupp hackers hade skumpat in på antipiratbyrons hemsida, där man skrivit budskap ang. piratebay utredningen.. en grupp som kallade sig Den Nya Generationen... oh vaddå kul att vår organisation www.dennyagenerationen.se ska förknippas med hackers. Snackade men chefredaktören för idg sverige och han försäkrade om att de inte skulle bli ngn stor grej av de.
All reklam är bra reklam skämtade jag och han skrattade :)
 
Fest igår:) "Off the Hook" @ Arleroths.. trevligt trevligt! Skönt när det kommer folk och tar initiativ till hemmafester av den grövre kalibern tycker jag.. Thx, och gör de igen! :D
Inga bilder dock från mig, min kamera var av hela kvällen. :/ fast kommer nog lite på fb från Jens och Emil iaf..

Funderar på hur många ggr man kommer få neka till alkohol på fester nu under ett halvår :P blir nog svårt att hålla räkningen hehe..

Nej, nu ska jag ta tag i den här dagen också, så man inte slösar bort en hel sådan genom att sova och slöa :)

vi hörs!

ciao

..

Hej.

Tänkte jag skulle ge ett ord till robin aka "raketen"  :)
2 timmar kvar.. "jag tror jag kan köra hem dig de e lugnt, jag ska bara käka och packa väskan"
1 timme kvar.. "jag måste käka"
45min kvar.. "tror de kan bli stressigt"
30 minkvar.. "de går bussar"
15 min kvar.. lägger 10 min på håret xD
10 min efter.. dumpar mig vid DD så jag får gå hem :)

aja, klagomål åsido.. överdrivet lugn dag. Vaknade 10 av att hans granne förde ett h-vettes oväsen i trapphuset, och svarar med att dra på forza2 på hög volym för att robin ska vakna..
Har suttit hemma med budgivningen igen, nördig som man är.. skärpning nu :)
måste bara berömma alias "slåtill" på tradera för hans skicklighet bara.. :D

Pratade med johan och lyckade för andra gången tajma att ringa under en "vilostund" hos ingrid, hehe ;)

Nej, nu är det gym som gäller.

see u
ciao

DNG.

Hej!
Slödag idag, med inget annat än det vanliga.. träning och trading, hmm. :/
Nu ska jag städa lite, sen skifta kläder och dra till robin en sväng. Baka lite kaka kanske? mumma.. :)

ciao

----------------------------
Ställ dig själv frågan;
Vad vill du verkligen göra?
Inte vad du tror att du kan, eller vad din omgivning tycker att du borde vara nöjd med.
Vad vill du verkligen?

www.dennyagenerationen.se


"All who have accomplished great things have had a great aim, have fixed their gaze on a goal which was high, one which sometimes seemed impossible."

Orison Swett Marden
1850-1924, Author


tjo.

skön dag.

nu har man budat hem en massa grejjer.. och njutit av ett gympass också :P
Lite sur är man för att en mkt rutinerad budare knäppte mig på näsan en halvminut innan sluttiden på två olika grejjer..
aja.
Har dregglat lite över nya jackan från gävle också, sen har man bokat in sig på 3 seminarier och ett pers. möte på CMC i sthlm de närmsta veckorna. Nu jlar kör vi! ;) Gick bra idag att shorta oljan kan jag säga..

nu ska jag bara duscha sen e man redo för lite chill med grabbarna.

byebye

"Everyone who has ever taken a shower has had an idea. It's the person who gets out of the shower, dries off, and does something about it that makes a difference."

Nolan Bushnell
Founder of Atari


(b)loggar in.

nu var de då väldigt va seg man är att skriva här.. gabbe den snabbe var de ja. Man måste ju leva upp till sina titlar intesant ;)
Firade mamma förra helgen hos dom med kusinerna som det var planerat, och kom hem lagom till min klipptid.
drygt bara att Sanna (frisören) ska föda så jag vet ej om jag hinner klippa mig en till gång innan hon e borta att megatag..
..och så har man varit i Gävle och haft en sjukt mysig helg hos mandy och co. najsers var de ja :D
Iom att man cyklade till tågstationen så fick man gott stå sitt kast och köra hem den nu ikväll också, med två val ständigt pendlande i skallen:  bromsa för att det inte ska blåsa kallt på öronen, men kom hem senare eller brassa på och frys av allt kärt på kroppen :P
aja, ett varmt bad kommer sitta fint.

känner att jag måste lugna mig lite på tradera, de e först nu det börjar rasa in "hej-du-har-vunnit" mail.. har fastnat för gamla aktiebrev från 18 - tidigt 19-tal :P fett udda...
nu ska jag ringa sjukan ang. lite verk från min tidigare sjukincident och sen sova tidigt.. kanske springa e runda innan, vem vet? ;) den som kommer till hoppbackarna får svaret.

nightynighty

ses.

Bra humör.

Hallå i bygget! :D

Idag har jag varit och köpt min beloved jacka, sitter superfint, och den sedan länge inspanade klockan:P
Pappa kom till min bror och visade bilder från thailandresan.. en massa guldtempel och buddastatyer och i princip inget vatten Faktum är att han inte badade en ända gång utan var endast under de 2 veckorna i bangkok och i de norra delarna och i Laos och Burma.
Sjukt fina bilder iaf var det. Sen fick vi presenter :D

Just nu så väntar jag på att Philip ska komma och hämta mig till festen man ska på..  bara bra att det tar tid för dom för då hinner jag ladda klart mobilen som var halvdöd när jag kom hem.
Noterat idag: - Jag har minskat i midjemått märkte jag idag när jag provade en massa chinos till sommaren, så jag kommer få fixa nytt hål i det bälte jag köpte för ca 2 veckor sen hehe XD
- Jag känner mig lugn över min tabu-motalkohol-period som jag kommer få finna mig i under 6 mån fom förra veckan.. tränar man så ska man väl igentligen ta hand om sig hela linan ut och inte bara på gymmet eller i springskorna, tänker jag..
"Man lever bara en gång" har man hört från de som inte tror på reinkarnation.. Japp, säger jag då, ännu större anledning att ta hand om kroppen. Konstigt att det uttrycket används i det syftet igentligen.. alltså festa-hårt-som-fasen-och-lev-för-dagen(kvällen)...

aja nog om det, nu smsade philip att han väntar utanför. :)

hörs snart.

ciao ;)


Driv.

Vad är framgång?
Jag skulle säga att det är att uppnå ett mål man själv har satt upp.

Det roliga är inte att de flesta skulle hålla med mig där.. utan att de flesta som håller med inte inser att det också innebär att man inte kan bli framgångsrik om man inte har mål. :)
Nice!

Jag har nu spenderat de senaste 4 timmarna åt att glo på olika seminarier och filmer på nätat inom personlig utväckling och mänsklig potential.
Denna fastnade jag ordentligt för: http://www.youtube.com/watch?v=uekdv8SiTec&eurl=http
Otroligt viktig poäng han gör där..
Jag besökte en god väns hemsida johanneshansen.com , för första ggn på jagvetintehurlänge.. och insåg att jag precis har missat årets föreläsning! Nyårslöftet. Och när var det då? Jo, i morse kl halv 9...
Jag var där förra året och det var redan då otroligt givande, i stort sett obeskrivligt. Nu vet jag dessutom att Johannes har utväcklats ytterligare (man måste ju leva som man lär, annars blir det inte bra:)) vilket borde innebära att det var ännu bättre i år!
Jag ska höra med honom imorrn (idag) och kolla om det är inspelat.

Idag var jag på stan och blev kär i en FilippaKjacka som ska införskaffas under dagen idag.. en klocka på det också är det tänkt. Måste ju firas att det är första dagen med MarketMaker idag! Sjukt pepp e man. Ska på seminarium på CMCMarkets om 2 veckor så där kommer man ju lära sig mer också. Johan kom sedan till mig och vi käkade middag här, supertrevligt, sen att luften var tjock av framtidsplaner och ideer gjorde inte saken sämre :D
Senare åkte jag ut med pierre i S5an, såkulsåkul.. Vi tvättade bilen (bilden)  ..


..men sedan kom dagens tabbe. Jag skulle springa ut genom porten för att hinna innan den stängdes, utan att fundera på hur halt och skitigt det var utanför :)
Summan av kardemumman blev århundradets sättning! :D råkuta- första steget utanför halkar- andra benet agerar sving- och schong! :D ..de gjorde ont.
Jag fick pilla ut en sten ur handen efter och fick när jag kom hem tvätta kläderna med min special-gjortpå-kogalla-från-österrike-tvål..

Nog om det.
Bör sova nu :)

Nattinatti

ciao.

..har funderat.

Hej igen!
Börjar känna att jag skriver för sällan, menmen..

Under gårdagen så var jag med adde på citygross och megahandlade, skitroligt faktiskt.. men mindre roligt att packa upp allt senare, för att inte tala om at bära 100kg mat :P

Idag har jag jobbat och stack in ett springpass under dagen.. träffade johan och ingrid vid hoppbackarna! jättetrevligt. Jag och johan bestämde att vi ksa käka middag hos mig imorrn.. de finns ju mat iaf :d
Jag funderar däremot på om det är bra att träna om man har en åder (där droppen satt i 3 dagar) i armväckan som har dragit sig tillbaka och blivit hård och öm :S ..kan det vara farligt tro? jag sitter i kö as we speak till sjukvårdsrådgivn. grr vilken tid de tar.. 

Nya hängstället på internet har blivit IKEA kan jag säga.. börjar närma sig en tur dit nu ju. Pierre får man in en Expedit bokhylla i S5an tro?? xD hoppas de iaf.

Pappa tittade förbi i morse, var på väg hem från sin spontanresa till thailand. Jag funderade efteråt på om jag inte borde lyssna på honom mer än jag gör.. Är liksom inställd på att allt han säger ska tas med en skopa salt från tidigare erfarenheter.. men omg när man ändrar den inställningen så märkar man alla visdomsord man borde ta till sig. Kul! :)

När man städar eller gör andra primitiva saker så funderar man också en hel del.. Igår när jag invigde min nya dammsugare så funderade jag på den "utmaning" som jag fick av Mandy ( http://amandarieem.blogg.se/new/ ) under gårdagen. Jag tänkte faktiskt på hur mkt enklare vi människor har för att komma på vad vi tycker är fel med saker och vad vi inte gillar, än det motsatta.. rent allmänt alltså. Det finns alltid undantag och man gör väl sitt bästa för att tillhöra den skaran manniskor. :D

mycket funderingar.. lite har man gjort också. Igår natt köpte jag domänen gabrielkratschmer.com ..lite kul:)

Städningen går vidare i etapp 2 (!!) där det inkluderas att skura badrummet och resten av golvet.. 

hej och hå, lets gå..

Dagens tabbe var den störtdykning jag gjorde i snön vid skidspåren, eller rättare sagt där det pistade tog slut och övergick i oanat mkt djup snö... kul att johan och ingrid såg de från bilen också haha :D

Nu ska jag skumpa ner till friskis tänkte jag. vi ses där :)
 
Vi hörs snart.
ciao

Ett steg.

SÅ har en till dag gått utan att jag pratat med min hyresvärd ang. att jag ska måla om i lägenheten hehe:)

Snackade med cykel och fjäll om vad jag behöver för den utflykt jag och Kalle ska på i Mars. Gå upp för Galdopigen med skidor och åka utför.. "Jag ska på en liten utflykt.."  " - Liten??" XD Men jag tror jag har koll på det mesta nu men Kalle är den som igentligen ska organisera då det är hans projektarbete.

Träffade syrran café Vi 3 och snackade med henne och Matilda över en megastor "trekulare" .. mumma :P Tränade precis innan så kändes okej..

Gick ur hälften av mina positioner idag för det kommer se rätt illa ut de närmsta veckorna nu pga all negativ makroinfo plus att index i usa börjar närma sig tekniska stödnivåer.. med undantag av när räddningspaketet godkänns.. då blir det nog glädjehicka. Blir då att sitta i en CFD på index..

Sitter hos Adde nu och ska försöka koncentrera mig på Advokaterna, de verkar rätt okej program faktiskt :)

Dagen Film får bli Inte the blue.. och se den verkligen om ni inte gjort de och gillar härliga miljöer..

See u.

Rivstart.

5:24 - Jag vaknar av att jag drömmer att en brandman knackar på dörren :S
6:32 - Min kära bror ringer och upplyser mig att jag har 2 min på mig att komma ut till hans bil med det block jag igår trodde var mitt när jag gick ifrån honom...
8:00 - klockan ringer.
9:30 - Det har nog sällan varit så skönt att försova sig :)
10:00 - efter ca 20 min försök går internet igång...

Vilken dag :D
Nu ska telefonen gå varm ett tag, vi hörs snart.

ciao

RSS 2.0