maxa.

Brevid traven med räkningar ligger en hög med skatter av olika slag.. skatt på utdelningen från ifjol och sånt shit.. äsch, De tar revisorn hand om idag, får väl pröjsa lite för att inte sätta sig in i det själv.
.. blir ju så när man kör one-way-road och gör bara en grej, och gör det bra, allt annat faller bort :)

Kalle blev 3e bästa svensk i helgen och då var han yngst i startfältet.. de ni! Ska dra med han och köpa bil på torsdag och sen chillaxa hos han till fredag innan de bär av till festen i skogen (furudal)..

Vem klipper sig idag?.. Jag. ;)

Nu kör jag en vända till Friskis, för att hinna innan hyresvärden kommer och kollar förbi här på morgonen.

Take care


på spåret.

Yees vad glad man kan vara ibland.. eller, kanske ska säga alltid.. lr åtminståne, för det mesta .. numera :D

Jag signade under förra veckan upp mig till Redeyes portföljtävling..
..och så här har framstegen sett ut: Söndag: plats 94 av 580 portföljer, Måndag: plats 48 av 602, Igår plats 24 av 610.. och nu ligger jag 4 av 612 stycken!! :D
 
Det bör nämnas att endast en av 7 trades under den tiden gick med förlust och de va 1,44%.. restan var alla över 6% och två var plus 40% 8D .. de e ingen annan i den tävlingen, som innehåller både professionella och amatörer, som har lyckats med de..

Igår va tomas här så vi käkade och snackade om det mesta, blanda annat forumet.. på G så det skriker om det nu alltså..

Snackade med Johannes om samma sak idag och fick en hel del tips om upplägg av affärsplan i det fallet och så, för att ha ngt att presentera för CMC på onsdag nästa vecka. Så jag och Tomas ska se över olika designförslag och vad man kan lägga till i planen innan själva stommen till forumet, utbildningssystemet, är klart.

Så när det är klart ska jag prata med CMC och sedan med johannes ( www.johanneshansen.com ) och tradern micke wengrud för att skapa den grupp som sedan ska skapa "stegen". Sjukt kul att det börjar hända saker..

Seminarium på näringslivets hus i sthlm imorrn, av och med Redeye och Investtech, så jag blir kvar hos sebbe till på lördag eftermiddag..

Sedan mina damer och herrar så tävlar Kalle i världscupfinalen på lugnet i Falun på söndag!! Kom och hejja på när han smiskar stjärt på ryssarna på hemmaplan ;D Vi ska se hur det går idag när han kör i sthlm på början av slutet på världscupen, som går runt slottet.. Han har redan kvalat men jag har ej sett än hur det gick. 15:45 is the time..

Nu kallar friskis och sen blir de chill inför en hektisk morgondag ;)

ta hand om er så hörs vi!

ciao.

res.

Då börjar denna helgen svänga upp mot slutspurtrakan och jag funderar fortfarande på om jag har tid på sjukan för återkoll imorrn.. det visar sig när jag kommer hem och drar fram pappren :)

Snart ska vi dränka sorgerna ifrån gårdagans res.ultat i melodifestivalen i form av e litet tjyvbad i badhuset (tala tyst och de e ni snälla ;)

..och stämningen stiger inför res.an till österrike i maj...

För tillfärllet bråkar jag och johan om ljudkabeln men han insisterar att ha den då han läser ngn fanders musikblogg hehe :D

ta hand om er!

kramar.

life.

Att prata och umgås med likasinnade är stimulerande, men att befinna sig i miljöer med en massa likasinnande är steget bortom.. kommer kännas skummt att komma hem :)

Efter att ha tröttnat på att gå på stan och vänta på tåget så satte man sig här på waynes med en espresso och en scones och njöt an belåtenhet :P Anledningen till att man inte är hemma är att jag koncentrerade mig mer på att prata med sebbe igår än att sätta mig på rätt tåg, vilket resulterade i att jag fick sova hos han i bromma och gott beställa en ny biljett hehe.. menmen, inget att sura för, tur att man inte var i skåna lr ngt så biljetten var 10ggr dyrare..

..och så var tygsneakerserna inköpta för sommarn då. najs.:)

Måste bara säga att jag pratade med killarna på CMC om min idé ang. Ungatraders.. och dom var väldigt intresserade av ett samarbete. såå jag e glaaad hääst :D

Dags att repitera lite från igår, bollinger och MACD mot crude.. sen kila iväg till tåget.

hörs snart.

ciao.

.....

jahaja.. då var en dag till över och man funderar på vart livet skulle ta vägen om man skulle få för många av dom där "deactivated - dagarna" (syftar på mina två senaste)..
precis som med allt annat så skulle väl man vänja sig vid dom och dom skulle till slut ingå i gruppen "vanor som vi tycker är bekväma".. sen skulle man ha alla anledningar i världen varför man inte skulle ta tag i saker.. tänk bara hur många det händer för :)
Som tur är så kravs det iaf i början att man gör ngt som aktiverar en positivt, typ som ringa en vän.. löser det mesta i sinnesväg har jag funderat fram :D

I lördags tog jag en välbehövlig myskväll på Rådhuskällaren med syrran och pratade om både det ena och de andra.
Love på dig ska du veta! såå himmla glad för din skull ang lägenheten förresten :) sen att vi är typ grannar försämrar ju inte saken.

Föresten kunde jag inte låta bli att uttrycka den  glädje som infinner sig i bygget just nau ;D anledningen är hemlig men bra är det..

Anmälde mig på ett till seminarium på Investtech den 19e.. så jag har kommit på mig själv att vara pendlare nu för tiden hehe:)

Gaash!! sjukt pepp man är då! !a maj är det Austria med Johan myfriend och hälsa på den halvan av släkten och chilla på dom där superba utefiken med utsikt över Donau och våren i kropp och själ :D sug på den ni.. nu anser jag mig dessutom mer intresserad av dom där klassiska sevärdheterna som finns i Wien än man var när man va liten...
kommer bli vääldigt trevligt..

nu ska jag kolla på en körkortsteorifilm, men först ta en lång dusch..

sleep tight, skip the fight.

ciao.

Japp.

Skön dag.. vakna och soman om ca fem ggr innan man ställer sig på benen.
Hasar sig fram till datorn och gör några snabba affärer för att sedan känna sig nöjd och dra ner på stan för en lunch med Emil.. najs.
Snart kommer björn, så då ska vi ha lite privatlektioner i trading :D skitkul blir de!

Utöver de blir det "Män som hatar kvinnor" ikväll på bio med adde och my :D

Take Care.

ciao.

yey!

Le sinnesstämning de optimali :)
Hopp.. då satt man på tåget hem idag då, sjukt trevlig kväll. Efter seminariet (peppende som vanligt) så umgicks jag med sebbe i några timmar innan tåget gick. Kungshallarna är inget för er som är känsliga för oljud vill jag lova hehe.. Men fiket efter ner vid birgerjarl (ej helt säker, ngnstans där)  va supermysigt, även om de inte var så lugnt där heller.. aja..

Träffade en dam nu som klev av i uppsala som håller jobbar på ngt filminstitut som jobbar med producenter och godkänner finansiering av deras projekt och ger stöd osv.. sjukt kul då adde jobbar med killarna på filmstudion i falun som just nu kör igång ett projekt i form av ett helt varumärke med barnfilmer och spel osv.. som typ alfons lr bamse.. ett helt tema liksom.. som började i en dröm som chefen hade och som idag är ett projekt där han som snackar på allsång på skansen (fråga mig inte om namnet) har en roll i rösterna :D fett kul sammanträffandedå dessa idag jobbar typ utan lön med de projektet och verkligen skulle behöva lite skjuts på vägen.. även om de inte verkar va ngn fel på drivet i bossen där men aja...

Jag la in ett fint ord för dom iaf och bad henne hålla utkik efter dom :D kör hårt boys!!

Sitter för tillfället och går igenom mr. wengruds rekommendationer på tradinglitteratur som jag fick.. amazon går varmt här i den dragiga tågvagnen hehe ;)

Imorrn e de lunch med Johannes också.. sjukt kul att få en skjuts i den personliga utväcklingen och ska även snacka lite projekt med han ;) top secret..
Pralin för er paparazzis.. men kom ihåg.. de kan vara en fint xD

Nu ska jag återgå till köpandet..

De va allt!

ciao.

Minty day.

..ska avsluta en lugn dag med en lugn film (Pan´s Labyrinth) med mintte och marabou mintkrokant hos Adde.. yumme:)

btw: Vicks nya tuggummi Blue Iceberg,  SKA ni smaka... :D 

chill day..
minty day

byebye


RSS 2.0