Vår!

och då ska man väl inviga den med lite grillning eller?
..det och poker blir det som händer hos tomas ikväll :)

hade fint!


2 lifes eaten, 7 left.

Förra veckan slut började med en mycket obehaglig erfarenhet.. man sitter på cykeln påväg ner för att ta ut pengar och sedan ta sig till bussen, kör på rakan vid montessoriskolan (britsarvet) och har helt fritt från mötande. Kollar ner på klockan för att uppskatta hur mkt tid man har på sig och Pang! ...

Som  när man står på rullbandet på gymmet och tittar åt sidan och på ngt konstigt vis närmar sig ngn av sidorna på rullbandet (bortse från fiminina distraheringsmonent).. lika här, så svängde jag av litegrann åt höger, för att ngn sekund senare hälsa på en parkerad bil i ca 30kmh.. de small en hel del bör nämnas :)

Då jag (lyckligtvis) inte kom tillräckligt långt in mot mitten på bakdelen på denna nya focuskombi, så blev det istället för att dyka igenom rutan, att jag tacklade in bakrutan med axeln och landade med blodig näsa och mun på vänstersidan..
tur-i-oturen kan vissa säga, men jag säger.. orutinerat av mig X)
Idag har både munsår och blåmärke nästa fadat bort.. så de e väl igentligen plånboken som får smaka på lite stryk.

Enormt trevlig helg var det sen! :D trerätters både fredag och lördag och hälsade på Kalle i Mora på torsdagen (ja ni läste rätt.. samma dag- tog nästa buss)

I tisdags fyllde Johan år ;) alltid lika trevligt komme dit och mysa med mysfamiljen nr1 ;)

...och så missade man tåget igår när man skulle hem från oljeseminariet.. igen!! XD
aja, en natt hos sebbe och en låång diskussion med några ITkillar på tåget hem idag, där de sistnämda kan resultera i ett mkt bra jobb åt adde föresten(!).. blev resultatet. Inte fyskamm det heller.

Sedan var det en sak inparticular som gjorde mig megaglad igår men de tar vi en annan gång ;P

nehepp, nu blir det lite läsning och fortsatta ladda upp bilder på fb ett tag.. sedan snarkisen.

kram på er!

RSS 2.0