..att räta upp skutan.

..är det som känns viktigt just nu. Jag kanske inte är ngn alkemist direkt som tar magen och fixar till den med tankarna, men rent mentalt vet jag att man kan hamna i riktiga svackor om man är på sjukhus några dagar. Här är ngra av anledningarna:
- klagande grannar som pratar om hur bättre allt var förr och tänder lampan utan anledning kl 5 på morgonen.
- snarkande grannar som klagar på andra snarkande grannar utan att känna till sina egna problem :)
- extremt obehagliga sängar..
..jaja, rent generellt är det ju en dödgrävarstämning, vilket jag kan ha en viss förståelse för iom att vissa såklart tillbringar sina sista dagar här (tror en av de i rummet tillhörde den gruppen igår).. men vad är det som är positivt med det igentligen, stämningan alltså. Det är ju både bevisat och självklart att en person som tänker positivt mår bättre. Det som känns bra där iaf att sköterskorna alltid har ett leende på läpparna och gör gubbarna glada på alla delar.. Aja, vi släpper det, det känns lite tabubelagt också..

Andra heldagen på sjukan iaf, och man börjar tänka mer på hur underbart de är att leva överhuvudtaget. :D
Man uppskattar allt på ngt vis.
Dom börjar väl titta lita snett på mig här, jag sticker nog ut tror jag. Jag sitter en hel dag med avanza paralellt med  CMC:s MM och gu va kul de har blivit.. satt och körde på brenten igår både kort och långt en bra bit efter stängning i sverige.. då tänker ni såklart, men vad gör han på sjukan?? men tro mig jag hade åkt hem om det inte hade varit för droppen och att jag fasta(de) ..käkade frukost nu ;)  vilket såklart innebär att det är mkt bättre nu.

aja, idag ska bli e superdag.. jag ska hem har jag bestämt, och bara ta det lugnt. Kanske dra till mamma och käka hembakt bröd och umgås med henne och systrarna :D pappa den stollen är i thailand och har inte tittat på mobilen så han vet inte ens om min lilla incident.

Tack Sabina för Digestive oliv.. du tog verkligen den där drömmen på allvar ;) ...tar första nu, skutan e uppe.

Dagens låt tycker jag blir Scream med Chris Cornell,  tack Y. för den btw.

Dagens citat tycker jag passar rätt bra in på omständigheterna:


"Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever."

Lance Armstrong
Cancer Survivor and Athlete


ha en fin Fredag
GK

Sidärja!

..då var man på sjukan igen då. För andra gången på 4 månader. Denna gn var de ingen galan kompis som kunde kostat mig livet utan min alkoholkonsumtion (!!!) Där frågar jag mig dirr.. va? jag??
Jag kan i ärlighetens namn säga att jag före den 25 dec inte var van vid och festade inte heller mer än en gång i månaden.. två kanske på sin höjd. Och då drack man inte heller varje gång. Men nuså.. ja precis lite mer dårå.
Kanske 6-7 ggr sen juldagen i fråga, som gör då ca en hel vecka i sträck under en månad..

Summan av kardemumman blev en infammation av buskpottskörteln, som är livsfarligt i endast 5% av fallen då kroppen inte fixar de själv men den gruppen ska jag inte tillhöra tänkte jag :). Detta problem anses innebära en värre smärta än att föda barn :D , vilket jag har full förståelse för då jag var nära på att svimma ett flertal ggr och spydde stuikvarten osv..
Snacka om att kunna sympatisera med frugan sen när de blir aktuellet att föröka sig. " de e lugnt du vet nästan hur de kändes när jag.. haha nejdå.. man ska nog vända på de till att jag nog vet.. om man inte ska få en skillmässa i nyllet på direkten.
Nu kanske det funderas på hos er varför jag sitter med datornpå sjukbädden (bokstavligt talat). Jo det beror på att två underbara kompisar tog emot en lista på saker att hämta från lägenheten, som först bara bestod av mobilladdaren men efter en kort men överaskande konversation med en sköterska så tillkom även dator.. lite tidningar och böcker osv.. ;)

Nog om de. ni får fråga om det inte var nog detaljerat hehe XD

Dagens klagomål kom jag på under gårdagens morgonprommis:
"Tant Agda 70" med stavarna i högsta hugg som inte fattar att de e högertrafik på gångvägar och trallar rakt mot en ;S asså..
tidiger så körde jag den där man tittar ner och går rakt fram tills den mittemot fattar att den prektiskt taget KOMMER krocka med mig om den inte vejjar.. men kom sedan på att de kändes för osjälvsäkert, så nu kör jag på titta-rakt-in-ögonen- grejen... De funkar på 95 % av alla, men inte på tant agda som jag kallar henne.......

Dagens sitat:
"You can achieve anything you want in life if you have the courage to dream it, the intelligence to make a realistic plan, and the will to see that plan through to the end."
 
Sidney A. Friedman
Entrepreneur, Speaker and Author

Dagens låt: Right now med Akon. galet skön låt..

Nu ska jag lägga mig på lasarettets extremt osköna sängar (sov en hel natt utan att fatta att det iaf blev bättre om man fällde ner den så den blev plan).

See u
ciao

Tjeu!

.. då va de avklarat. När jag var ute nu så hann jag komma på en massa saker att skriva här.. antar att det kommer fortsätta vara så.
Tänkte börja med lite allmänt om vad som komer att finnas och inte finnas att läsa här på bloggen, eftersom jag inte kommer skriva allt :)
För det första har jag kommit underfund med att jag ska skära ner på klagomål av alla dess slag rejält och ska sätta en begränsning på max ett sådant per dag. Det kommer dels bidra till att det blir mycket mer possitivt i texten och sen kommer jag gynnas av det då jag inte blir en klagoande med behov att klaga på allt och alla, (vad sa vi? du blir vad du tänker på eller hur? negativa tankar ger negativt liv som ger negativa resultat osv..), vilket man lätt stöter på om man läser andras bloggar :P
Sedan blir de väl en hel del fackord, ang. det jag sysslar med..(konstiga ord med med professionell anknytning) i texten så ni som inte fattar dom kan antingen googla eller fråga mig.
En annan sak som jag tänkte en del på är hur jag ska lägga upp saker jag gör i vardagen. Jag tänker hålla igen en del på vad jag ska göra eftersom jag inte har gjort de än, för att utöka "verkstaden" så att säga.. så de blir mer gör/har gjort än ska göra..  bra va? ;) Med det inte sagt att jag inte kommer dela med mig av planer osv.. menmen.
Om det är några åsikter/kommentarer/mm mm som ngn av er anser vara nono eller rentav vansinneig så tveka inte att kommentera.

Nej nu får de vara nog med formellt snack. Lite spontant ska de va också. :D

Negativt först: Dagen irritationsmoment... Osymetrisk träningsverk. Fasen Oliver ditt bröstpass var de sjukast jag kört XD.. Maxning innebär tungt och inte så många man kan hehe. Att sen träningsverken (som kommer av övningar man inte är van vid, då jag aldrig får de annars), nu är osymetrisk stör mig något förj... hehe.

Nu ska jag förbereda för dagen.

Dagens sitat:

"Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose."

Helen Keller
1880-1968, Blind/Deaf Author and Lecturer


Ha en fin dag.
ciao
 


Hejsan!

Första inlägget här. Ska bli intressant att blogga. Rätt nytt kan jag säga men de kommer bli kul ;)
Sitter i skrivande stund och funderar på om jag ska ut och springa eller om jag ska käka mer frukost och lata mig fram tills det öppnar..
Agera! Ut..
Vi hörs.
Kramz

RSS 2.0